Pagina 1 van 1

Het beginnersforum.

Geplaatst: 14 jan 2008 15:20
door Volty
Voordat je hier gaat posten: het FAQ overzicht van onze heel, heel, HEEL uitgebreide FAQ.

Dit forum is, zoals de naam al aangeeft, bedoeld voor mensen die net nieuw zijn op het Tomosforum. Uiteraard gebruiken deze mensen eerst de SEARCH, voordat ze hier iets gaan vragen.

Heb je geen zin om te searchen of onze faq (waar veel mensen veel tijd in hebben gestoken) door te lezen voor het maken van een topic, dan moet je niet gaan klagen als een moderator je topic op slot gooit.

Natuurlijk zijn we hier om elkaar te helpen, maar als er 50 keer wordt gevraagd hoe je een tomos hard laat optrekken, worden we daar nogal moe van. Vandaar.

Voor de rest wens ik jullie als beginnend forummer veel plezier op dit gezellige en informatieve forum, waar jullie hopelijk ook je steentje aan gaan bijdragen.

Re: Het beginnersforum.

Geplaatst: 18 jan 2008 22:02
door poekelen
Als je hier wilt supporten als lid, dan dien je aan te melden tot Supporters groep. Zonder je aan te melden tot deze groep kan in dit gedeelte alleen kijken als geregistreerd lid. (het spreekt voor zich dat de pinda lui hier uiteraad kunnen reageren.. deze groep hoeft dus niets te doen).

Wij hebben hiervoor gekozen om het reactie niveau in dit gedeelte omhoog te krijgen. als je je aanmeldt voor de supporters groep verwachten we duidelijke en goede antwoorden. en niet zoiets als... ZOEKEN!!!FDUY#W of KIJK IN DE FAQ MAN!!@()@*.

cheers :)

Re: Het beginnersforum.

Geplaatst: 07 feb 2008 20:57
door poekelen
er is wat nieuws toegevoegd aan dit forum gedeelte: een support template!
Voor het beginners gedeelte is iets nieuws bedacht. een support template!
Ik hoor jullie al denken. een watte? Bij het openen van een nieuw topic in het beginners forum wordt er een aantal vragen gesteld waar wij van verwachten dat de leden deze zal invullen bij het openen van een topic.
De vragen luiden als volgt:
  • Welke model tomos heb je?
    uit welk jaar komt de tomos ?
    Is het een snor of een brommer?
    wanneer ontstond het probleem?

    Heb je onlangs iets veranderd aan je tomos?

    Wat is het probleem?
Dit is bedacht om juist de beginners beter te kunnen helpen bij hun probleem. Ook is er soms verwarring bij wat voor model tomos het gaat (verschil luchtfilter en dergelijke ;) ) Hoop dat die verwarring ook wat minder wordt.
posting.php?mode=quote&f=51&p=78125